NODEMAREVENTING.se

Nu har jag börjat flytten till min egna blogg, och jag tror att det är rätt beslut att ta. Jag har nu bloggat på denna blogg i 3 år, och ensam det senaste året. Det känns konstigt när jag som ensam ryttare bloggar på "Granaryttarna" när jag inte längre har en häst på Grana. Nu blir det min egen blogg för hela slanten, med lite smygstart nu i juli. I augusti kommer jag köra på ordentligt och förhoppningsvis kommer det ske en hel del förändringar också.
Så vill ni fortsätta läsa, klicka er in HÄR. Eller klicka på bilden nedan ;)
Det kommer ske en hel del förändringar i design och layout i slutet av månaden, det kommer inte se ut så som det gör nu ;)

Juli

Hej!
Jag vill verkligen blogga men just nu verkar inte tiden räcka till. Juli är en minst sagt hektisk månad och idag är månadens första dag som jag tillbringar hemma.
Det är mycket som kommer att hända kommande månaden, och därmed en hel del ändringar på bloggfronten. Jag kommer troligen att flytta över helt till min egna blogg som nu stått död i nästan ett år. Men vi får väl se.
Var och hälsade på Amoure på sommarbetet i förra veckan - han var jätteglad och har bara lagt på sig precis lagom att jobba bort ;)

Hästsemester

Tävlingen i Trossnäs slutade en dag tidigare än tänkt, dressyren var den bästa vi gjort under våren trots att det sa pang mitt i vår (typ perfekta) halt, en kotte ramlade ned på domartornet... I hoppningen kändes de första sprången bra men mot hinder nummer fyra försvann Amoure under mig. Ingen aning om vad som hände men han måste ha klivit ned i en grop eller liknande. Tog några språng och utgick sedan, han stod emot lite och ifall att han skulle ha sträckt sig eller liknande så tyckte jag att det var bättre att han fick stå över terrängen. 
Nu har Amoure välförtjänt semester, för mig är det dock inte sommarlov då jag jobbar heltid. Mycket tid på jobbet och med kompisar just nu när jag är hästledig - livet som normal ;)
Amoure med sina sommarvänner, lilla killen som bossar över alla stora hästar ;)

RSS 2.0