Är det bara okunniga som snackar skit?

Amanda hade fått en intressant fråga på sin blogg (här), om hur klimatet ser ut i den internationella hoppvärlden jämfört med klimatet på ridskolor.
 
Jag tycker att hennes svar var väldigt bra och jag kan tänka mig att man på den högre nivån förstår hur mycket slit alla lägger ned, och det är definitivt intressant att läsa.
På den högre nivån så tror jag att det finns en djupare förståelse för varför de andra gör på vissa sätt och för de som kanske inte ridit så länge eller inte har den rutinen så kan det vara svårt att förstå.
Jag vet dock att det inte snackas skit på alla ridskolor likväl som jag vet att alla elittävlingar inte är befriade från pikar ryttarna emellan.
 
Skitsnack är onödigt men jag måste också ta och berömma många för att de faktiskt kan glädjas åt andra - det är en av dem viktigaste egenskaperna hos en ryttare tycker jag!
Okunskap kan leda till konflikter - både på ridskolan, inackorderingsstallet och tävlingsplatsen. Alla borde vara öppna för att lära sig av andra - på så sätt kanske vi skulle kunna slippa skitsnacket. Istället kan vi fråga varför den personen gör som den gör - eller ge tips på hur den borde göra istället. 
Jag tycker mycket om att lära mig nya saker - och jag tycker om att utvecklas.

Kommentarer
Postat av: Amanda - Life Of Showjumping

Åh, du har så rätt i det du skriver! Hur jag ser på det iallafall :) Och tack för att du uppmärksammade mitt inlägg!

2013-11-03 @ 20:08:18
URL: http://lifeofshowjumping.com

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0