Utvärdering Team Aspvik

Parkering

Bra tycker jag. Inte så mycket plats men behövs inte på dressyrtävlingar. Parkeringen var liksom runt ridhuset så det var nära och bra!
 
Framridning
Utomhus på deras ridbana. Det var väldigt dammigt och tungt underlag så det var lite synd. Dock fungerade det ändå helt okej. Kohage precis bredvid hagen, vissa hästar kanske blir störda av det men inte Yngve i alla fall. 
 
Banan.
Väldigt tittigt ridhus, nästan alla hästarna stod på bakbenen där inne och ville inte gå nära domaren. Det hängde aker i taket, flaggor, högtalare som sprakade osv. Det var ganska mörkt också. Dessutom var det som små öppningar i väggarna så man såg ut fast man såg inte vad det var utanför vilket ledde till att många blev störda av det med tyvärr. Bara 10 godkända av 35 stycken. 
 
Cafeterian
Var inte där så mycket men de hade inte så mycket att välja mellan tyvärr. Dock hade de en vegetarisk pasta sallad som var riktigt god, thumbs up! 

Övrigt:
Inga fasta starttider vilket var riktigt jobbigt. Dock var alla trevliga och gillade stället ändå. Plus att allt låg nära. Dock var det väldigt mycket som tyvärr drog ner. 
 
Team Aspvik får 2 av 5 Hästskor 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0