Utvärdering Kinda Ryttarförening - fälttävlan

Parkering: I en hage, aningen kuperat och säkerligen väldigt lerigt om det är blött.
 
Framridning dressyr: På en 20 x 60 grusbana eller på en bit av själva tävlingsbanan. Nära och bra! Något djupt underlag.
 
Tävlingsbana dressyr: Precis som på framridningen något djupt underlag men otittigt och bra, två parallella banor för de olika klasserna.
 
Framridning i hoppning: I samma ridhus som själva hoppningen, ett räcke och en oxer i en avskuren del.
 
Tävlingsbana hoppning: Något djupt underlag men bra bana och fina hinder annars. Tyvärr fanns det ingen flagg och speakern var inte alltid så noga med att säga "varsågod och rid" så det uppstod en del förvirring för flera.
 
Framridning terräng: På samma bana som dressyren gick på, men alla dressyrstaket var förstås borta så det fanns mycket yta. Fanns en vanlig stock samt en högre låda att hoppa fram på. Det allra bästa tycker jag var att det var så stort, för då kunde hästen verkligen få upp pulsen.
 
Terrängbana: hela banan var väldigt platt och inbjudande, snälla hinder och de lite svårare hindrena var rätt så inramade. En väldigt lättriden bana helt enkelt och det var få som kom i mål med fler straffpoäng.
 
Kafeteria: Under läktaren i ridhuset. De hade väldigt bra "Dagens lunch", både vegetarisk och vanlig, plus hamburgare och det vanliga förstås. Fanns även en del godsaker att välja mellan. Vi åt alla "Dagens lunch" som var riktigt mättande. Jag tycker att det är väldigt viktigt just vid fälttävlan att det finns något annat än bara hamburgare och korv eftersom att det ofta blir långa dagar.
 
Funktionärer: Utöver irritationsmomentet på hoppbanan så var alla trevliga och hjälpsamma :)
 
Övrigt: Närhet till alla banor vilket var super, det enda som egentligen hade kunnat vara bättre var underlag samt parkeringen om det varit väldigt blött. Perfekt bana att debutera på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0