Tankar kring tävlingen imorgon

Sist vi var på Tyresö gick det åt skogen. Yngve var så stissig och rädd så allt blev lite pannkaka  Vill göra bättre imorgon och rida på bättre resultat nu än då. Alltså över 60% och över 58%.

LC:1
Vill rida på över 65%. Det fixar vi med några missar med eftersom vi red med två missar sist på 67%. Men om han är för spänd så kommer det dra ner hela programmet tyvärr. Så då hoppas jag på över 60%. 
Utan större missar, fin form - över 65%. Men med missar och dålig form över 60%. 
Jag bara hoppas att han inte blir så skraj bara för att vi går från framridning ute till att gå in i ridhus. Men blir han det så är det inte hela världen. Han är sån häst, han fixar inte när det blir för mycket. 
jag vill själv att jag håller lugnet och hjälper honom igenom det. Vill gärna ha en placering, men det får gå som det går, bara vi båda försöker!
 
LB:1
Här hoppas jag att han går bättre än i LC. Nu har han sätt allt en gång och borde vara coolare. Jag måste se till bara att inte göra honom trött. 
Här ska formen upp, helst i LA form med flashighet. Vill ha lite missar här, hoppas på avslappnad häst och över 60%. Vill ligga mellan 63-65% men med missar kommer vi hamna under 60% så det kan gå hur som helst. Domaren jag rider för har gett mig 70% så det känns ju bra, men och andra sidan dömde hon lågt sist jag såg henne döma (jag var inte med) Så det kan faktiskt gå hur som helst. Men hon brukar vara väldigt rättvis. 
Men går det åt skogen är det synd, men får ta den smällen med!
Från Tyresö sist vi var där. 

Kommentarer
Postat av: Anna

Lycka till! c:

2013-05-25 @ 09:32:34
URL: http://mirakelponnys.blogg.se
Postat av: mikaela ahleby

lycka till! :D

2013-05-25 @ 23:55:34
URL: http://mikzzan.blogg.se

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0