Vallentuna klubbtävling LC:1, LB:1

Vill bara börja med att säga ännu en gång att Vallentuna är en grym klubb! Sjukt roligt med väldigt mycket starter, bra priser och trevliga människor!
 
LC:1 
 
Vi kom dit i tid och jag skrittade fram ganska länge. Han var väldigt spänd på framridingen och lyssnade inte så mycket på mig men blev bättre när han fick galoppera av sig lite. Dock lyssnade han inte så jättebra på min skänkel och kunde inte riktigt ta upp honom i formen.
 
Inne på banan var han spänd men han fick titta på allt och gjorde inget dumt som att stanna osv. Han försökte men sa till honom lite så gick han fram. Hela programmet flöt på bra och gjorde inga större missar. Kände väl att jag kunde gjort allt lite bättre, men red vägarna väldigt bra i alla fall och han gick i en stadig form från början till slut. 
Det räckte för att kamma hem 71.85%. Som sagt var det mycket starter och många väldigt bra. Så jag kom trea, men vinnaren hade 72.3 (?) om jag minns rätt så så långt ifrån var jag inte ;)
LB:1
Domaren påpekade att han kröp ihop i LC så ville verkligen förbättra det i nästa klass. Gav honom betfor innan jag tog upp honom i formen, klämde ihop honom mer. Red fram i bara 10 minuter denna gång, fast skrittade för hand kanske 20 minuter. Han var jättefin och det kändes super, betydligt mer explosiv.
Hade samma känsla inne på banan och vi gjorde verkligen bra ifrån oss tycker jag! Var väldigt nöjd efter LB. Han kunde vara lite mer ihop och göra bättre travökning, men annars gjorde han allt jag bad om, så duktig! 67,93% och ännu en gång tredje plats med inte långt ifrån tvåan och ettan!
Vi fick jätte fina priser också! Ett jättefint schabrak från Fortis et liber och en väska! Yngve tyckte det var super på prisutdelning och dagen i allmänhet var asbra. Har dessutom säkrat mina platser i Allsvenskan, åh glad tjej!
 
Känns så bra nu med att vi innan säsongsavslutningen kom två med ett poäng från vinst i Farsta, sedan blev klubbmästare i dressyr på Väsby och nu personligt rekord i båda klasserna, livet leker!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Superfina ritter verkligen!
Han har ju himlans härligt steg, och du är också jätteduktig ju!

2013-03-25 @ 15:49:05

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0