Vad har Yngve gjort senaste dagarna?

 Igår skrittade och travade Linda Yngve ute på slingan barbacka, och han hade varit jättesnäll, skönt! Idag ska han få vila inför träningen på fredag. Han förtjänar att vila också så bra som han gått nu senaste veckan (och veckorna för den delen)
 
Jag ska i alla fall ut till stallet och kanske promenera honom en stund eftersom jag har turen som slutar tidigare idag. Om det är bra väder kanske jag skrittar honom barbacka. Trots att det är hans vilodag så är det så isigt ute nu att han inte riktigt rör sig ordentligt ute. Därför, om det är bra underlag ute, skritta honom så han får röra sig, annars promeneras i ridhuset är tanken. 
 
I helgen har jag faktiskt tänkt mig ta en dubbellektion med Lisa. Vi brukar ha "träningshelg" men har inte blivit någon. Lisa håller ju lektioner både fredagar och söndagar, så kanske kör en båda dagarna. Sen sätter ju tävlingarna igång och då blir det lite svårare att kunna göra något sådant. Kan vara bra för då hinner man verkligen gå igenom något med. Får se hur jag gör, dressyr både fredag och söndag blir det i alla fall. Uteritt på lördag!
Kärlek♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0