Världens bästa resa

Som Tove skrev tidigare har jag varit utomlands. Hade faktiskt skrivit inlägg om det men de kom aldrig upp? skumt. 
 
Hur som helst, jag har nog aldrig varit så lycklig på en och samma gång som denna vecka och att åka hem var riktigt jobbigt. Har fått flera nya underbara relationer och även kommit mina älskade vänner ännu närmre. De sista dagarna i Bulgarien var riktigt jobbiga och mycket tårar var det. Dock känns det som om hela livet är helt omvänd haha. 
Just nu suger det så brutalt att vara hemma, sitter bara och deppar men gör mitt bästa för att försöka gå ut och träffa vänner osv. Ska försöka komma tillbaka till vardagen igen. 
 
Igår kom jag hem och åkte ut till Yngve. Började ropa på honom på håll och då vänder han sig om, gnäggar och kommer springande. Då började jag asböla haha. Snacka om att känna sig älskad. Det var nästan som om han hoppade i famnen på mig och vi stod och kramades jättelänge, bara gosade. Han stod och gnuggade sitt huvud mot min mage och var så himla söt. 
Jag joggade honom lite lätt och han var så himla glad, och gjorde mig glad. Kändes faktiskt superfin. 
 
Idag red jag ut med Iffa och Xfile. Yngve skötte sig super, pigg och glad. Red i alla gångarter, sen var det bara gos i stallet i typ 3 timmar. Tur att man han sin häst här hemma alltså <3
 
Önskar jag kunde skriva ner alla detaljer om hela resan men det skulle typ vara en bok, så ni får nöja er med att det var heeeelt underbart. 
Här är i alla fall lite bilder!
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Ser härligt ut!

2013-07-01 @ 10:54:07
URL: http://malinottenback.blogg.se

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0