Solig härlig vinterdag!

Mamma var snäll och åkte på morgonen då Hovis var i stallet så jag fick sova!
Sen runt 12 åkte vi tillbaka och eftersom det var strålande väder idag så red vi ut! Tanken var att jag skulle rida ut men mamma ville gå med. Dock var det så djup snö överallt så mamma orkade inte gå haha. Så mamma fick rida de jobbigaste bitarna och jag fick gå, snacka om hård träning! Var helt genomblöt trots att det var typ kallaste dagen på länge.

Vi red först upp i skogen över ett "berg" typ. Sedan ut på en äng som ledde till en grusväg. Där bytte jag och mamma av och vi travade lite. Sen in i en skog igen som ledde hem! Det hela tog väl 40 minuter. Väl tillbaka galopperade jag honom lite runt ovalen i en låg form vilket han uppskattade!
Han skötte sig också super hela ritten! Han blev lite pigg och travade på stället men han blev aldrig rädd för något! Duktig!

Efter det, hemma så körde jag faktiskt spinning i kanske 30 minuter och sedan 30 minuter benträning och lite magträning. Haha och sen då pappa kom hem åkte vi och köpte träningskläder.

Hatar då alla ba "åååh jag ska träna hela året" sen tränar de bara typ fyra gånger haha, så komiskt. Så tyckte det även var lite komiskt nu när jag säger att jag ska börja träna. Men vi får se, jag hoppas att jag kan hålla det! Men inte typ 5 gånger i veckan men kanske två? I alla fall gym 1 gång, eller varannan vecka och så träning hemma. vi får se! Jag är ju ledig nu två gånger i veckan, tisdagar och fredagar hela terminen så då skulle jag kunna träna utan att känna mig stressad!

Här är i alla fall lite härliga bilder från idag!


Nu undrar ni säkert varför Amanda inte har hjälm på sig på första bilden? Haha. Jag hoppade upp utan att ens tänka på hjälmen för jag hade pannbandet på mig, sen då mamma skulle ta bilden och tittade på bilden så såg hon att något var fel, ingen hjälm! Så då hoppade jag av på en gång och satte på mig den! KEEP CALM.

Kommentarer
Postat av: Malin

Härliga bilder! :)

2013-01-19 @ 19:35:19
URL: http://malinottenback.blogg.se

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0