promenad i ridhuset

Idag gick jag en stund med honom i ridhuset. Då jag tog in honom från hagen typ travade han in och visade inte tecken på att vara halt. Skönt!
 
Han var väldigt pigg i ridhuset med. Hade sadalt honom om jag skulle rida. Men gick med honom i ca 35 minuter tills jag tänkte sitta upp. Då kom en annan häst in i ridhuset som började stegra och springa, såg inte riktigt så då blev Yngve mongo och började springa och stegra. Han blev i alla fall jätte rädd och uppstressad,jag med för den delen. Sen skulle den andra hästen longeras så jag tyckte inte det var någon bra ide att vara kvar i ridhuset och gick därifrån istället. 
 
Yngve blev lite ledsen väl tillbaka i stallet, kände verkligen på mig att han ville ridas idag, och han verkade så glad! (och pigg) Men han får vara med på hoppträningen imorgon istället. Vi tar det ju så klart försiktigt till en början, men nu har han ju varit ohalt i två dagar så det ska säkert inte vara någon fara. 
 
Väl tillbaka i stallet passade jag på att träna knoppa lillen. Tränar ju på Flyingeknoppar nu och det blev faktiskt bra för att vara typ första gången. Yngves man är bara så himla spretig så det blev mycket sprethår eftersom jag inte använde något vatten. 

Kommentarer
Postat av: mikaela

Snygga dom blev :)

2013-01-16 @ 00:03:03
URL: http://mikzzan.blogg.se

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0