Ett till underbart ridpass!

Gick först för hand eftersom de rör sig lite i hagarna nu. Srittade en stund innan jag började böja honom mycket i skritten så han skulle bli mjuk i sidorna. Böjde både fram och bak och gjorde sidverts för att stretcha. Travade lite i låg form med övergångar och han kändes fin! Inte lika pigg som igår men ändå explosiv och framåt, nästan lagom liksom!
 
Sen blev han själv i ridhuset och då drygade han sig lite genom att dra i bettet och bli okoncentrerad. Men då jag satte mig ner blev han jätte fin. Tänkte på det Lisa sa igår att han ibland kryper ihop liiite för mycket så jobbade på att få fram nosen och då blev han så hima fin. Tror aldrig någonsin han gått så här bra! Vi är verkligen i topp. 
 
Red igenom LA:1 och nu lite mer förberett eftersom jag kunde programmet. Skänkelvikningarna idag var det bästa hitills. Galoppen var inte lika bra idag som igår fast den var ändå väldigt bra, men igår var det perfekt! Det var nog på grund av att han var lite piggare igår. Han gjorde galoppdelen jätte bra och travdelen med Allt var bra idag helt enkelt haha!
 
Efter red jag lite mer galopp och red galoppöppnor på långsidorna och han gjorde dem så bra. Mamma blev helt shockad haha. Det jag gjorde efter LA:1an finns på videon. 
 
Åh min fina prins ♥ 
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Ser riktigt bra ut!

2013-01-08 @ 08:10:10
URL: http://malinottenback.blogg.se

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0