Lång dag men bra dag!

De började med att jag steg upp 05.30 och var inte hemma igen förrän 12 timmar senare! För att då åka med Tove på tävling! Mer om det får Tove skriva om senare!
Min favoritbild från dagen tror jag på Tove!
 
Väl hemma vid två förberedde jag, Yngve för dressyrlektion. Mina tankar innan var att jag väldigt gärna ville att han skulle vara med framåt och kännas bra. Jag ville även jobba med galoppen idag och precis så blev det!
Tyckte han var fin från början men det blev bara bättre!
Vi började med att jobba med bakdelsvändningar runt koner. Skulle liksom gå en väg genom konerna med endast bakdelsvändningar. Väldigt bra övning och det visade att vi behövde över mer på det.
Sedan gjorde vi övergångar i alla gångarter innan vi red lite till bland konerna.
Sedan tog vi galoppen. Yngves galopp är ju sämre än traven men mycket av det har legat på mig. 
 
Eftersom han var väldigt dålig i galoppen då vi fick honom har jag fastnat genom att spänna hela min underkropp längst honom. Alltså jag liksom klamrar mig fast och spänner mig då vi galopperar vilket leder till att han inte riktigt kan sträcka ut och jobba rätt. Vi jobbade på att slappna av och rida med små hjälper. Galoppen blev verkligen såååå fin och Yngve blev såååå glad. Lisa sa till och med att galoppen var lika fin som traven och det händer inte ofta, han var så nöjd med sig själv! 
Red lite galoppvägar ur LB och det kändes så himla bra verkligen, vi var så glada! Riktigt bra lektion och känslan i galoppen kommer jag leva på sååå länge.

Kolla vad han är i uppförsbacke! Så duktig kille! Hoppas de håller sig. 

Kommentarer
Postat av: Ronja Boketta

Så fina!! :)

2013-02-04 @ 00:07:39
URL: http://goldenpony.se/

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0