Hopptävling Väsby RK 14/4-13

Nu är jag rätt trött. Gick upp halv sex imorse för att jobba fram till tio och sedan har vi varit på tävling fram till halv sju och därefter fixade vi i stallet, har precis hunnit äta lite.
 
LC, 90 cm, bed. A (avd. b)
Kändes lätt och okomplicerat, första hindret var ett litet räcke som han petade till lite men ibland ska man ha tur, så det låg kvar. Amoure kändes stabil hela rundan och lyssnade bra både fram och tillbaka så en felfri runda kunde vi leverera vilket var roligt :)
0 fel
 
LB, 100 cm, bed. A (avd. b) DEBUT
Första starten på Amoure som jag faktiskt varit nervös inför, haha. Jag tycker att det är ganska stor skillnad mellan 90 & 100 cm, plus att det är kombination med.
Mitt mål var att ta oss runt banan på ett lugnt och stabilt sätt och att vi skulle få känna på lite höjd.
Vi fick tyvärr med oss första hindret, tror inte riktigt att Amoure var inställd på att det var högre, det gick lite fort, och hindret hade ingen markbom, så han hoppade av väldigt nära. Andra hindret kändes bra men på tredje hände det samma sak. Resten av banan kändes däremot ganska lätt, inte jättefina språng men ändå en bra känsla! Kombinationen (som förvisso var ganska låg) kändes busenkel. Jättenöjd :)
8 fel 

Kommentarer
Postat av: mikaela

Garttis till den felfria och kul att debuten gick bra!:)

2013-04-15 @ 01:19:46
URL: http://mikzzan.blogg.se
Postat av: Ella

Gud vad fin häst du har!
Vad kul att det gick bra fast även om han fick med sig två bommar så det gick ju bra ändå och han såg riktigt fin ut! Lycka till i framtiden!!

2013-04-15 @ 13:49:10
URL: http://ellacorren.blogspot.se
Postat av: Ema

Det jättefint ut :D

2013-04-15 @ 14:23:37
URL: http://solp.blogg.se/
Postat av: Anonym

hästen hoppar ju jättefint, men ett tips. försök att bromsa upp din häst lite när han kommer för fort fram till hindret, då hinner han lyfta på benen. det är viktigt när man kommer till lite högre höjder! :D lycka till i fortsättningen!

2013-04-18 @ 18:37:34

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0