Utverdering av Faluryttarsällskap/Sveden Ponnyklubb

Utverdering av Faluryttarsällskap/Sveden Ponnyklubb
 
Dressyrmeetinget var det FARS som anordnade men det hölls på Sveden Ponnyklubb. 
Jag kan ju endast tala för hur det var att stå uppstallad där.
 

Parkering: Vi fick parkera transporterna precis vid boxarna nästan vilket var väldigt bra, inte alls långt att springa emellan osv. Dessutom stod det på grus, väldigt bra! 
 
Boxar: Boxarna var heelt nya. Underlaget i boxrna var super. Grunden var sand och sedan var det spån över. De hade fixat i med spån innan och allt så man bara kunde ställa in hästen då man kom! Det var öppet för dem hela tiden så de kunde stå och titta ut men de kunde inte röra varandra alls! En sak som jag inte vet är negativ eller så, förmodligen bra är att det var liksom bara väggar i boxarna vilket gjorde att de inte kunde se varandra innefrån vilket gjorde tror jag att de blev mer ifred om de ville det liksom. Fast de kunde ju alltid se varandra om de stack ut huvudet! 
Det ända var väl att vår box var ganska mörk. De andra hade vita väggar men det gjorde inte så mycket!
Boxarna låg precis bredvid ridhuset och ridbanan, hur bra som helst!
 
Framridning: Då det regnade ute hölls tävlingarna innomhus så då blev framridningen ute. De hade en väldigt stor ridbana men underlaget var inte alls bra första dagen. Så då hade de en mindre ridbana. 15x35 typ väldigt liten alltså. men det fungerade väldigt bra och underlaget var bra!
Andra dagen var tävlingen ute och då var underlaget bra. Då var även framridningen på samma bana. VÄLDIGT bra. Så man kunde liksom rida bredvid banan. Tredje dagen var det som första dagen. 
 
Banorna: Första dagen var det i lillaridhuset. Alltså 20x40. Det var inget dommarbord vilket var bra. ridhuset var int heller så tittigt men det var mycket fåglar i ridhuset som skrämde många hästar. Dessutom låg läktaren väldigt högt up så hästarna såg inte människorna utan hörde dem bara. 
Dock hade vi bara problem med tittheten första dagen. 
Andra dagen var ju då banan på utebanan. Väldigt bra, dommaren satt i en bil, inget tittigt, hästarna fick se allt. Tredje dagen desamma som första.
 
Cafe: Cafet hade inte tillräkligt mycket tycker jag för ett meeting. Bara lite fika och en macka typ. Fanns typ paj men allt var med kött. Dessutom låg cafet en bit bort. 
 
Rosetter: Tyckte de var lite små, dessutom delade de inte ut någonting till meetingpriset osv. Priserna var väldigt dåliga. Typ strumpor och tvättmedel, INTE OKEJ. 
 
Lägerstugor:
Var helt ok! Två dubbelsängar hade vi i våran, som om man vore på läger liksom. Kostade per person 250 kr. Så 500 kr per natt. Lite dyrt men vi fick jääätte god frukost bufe VARJE morgon vilket var suuuper så då var det prisvärt!
 
Övrligt: De hade väldigt bra ridvägar som vi promenerade på! Sen var Svedengård väldigt väldigt fin. Typisk gård i Dahlarna var finare! Fanns massor och titta på och så! Sen var alla vääldig trevliga!
Vi hade turen att snälla rebecka fodrade alla hästar både morgon och kväll så jag och mamma var ute på massor med äventyr också!
Mamma tyckte resan var superkul och även jag! Ska dit nästa år med!
 
Svårt att säga om betygsättning för man var ju väldit glad varje dag pga att det gick så bra! Men man måste ju också tänka på om det exempel hade spöregnat alla dagar eller om det hade gått dåligt. 
 
Jag ger dem mellan 3-4 Hästskor! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0