Svar på frågorna del 1

Vad är Fleur för ras? Svar: hon är hollänsk import.

Hur kändes det att sälja Space? Svar: Det var blandat, men det kändes endå bra, då det inte blev ens i närheten av vad vi tänkte oss.

Hur länge har du ridit? Svar: Jag har ridit sedan oktober 2009, så det blir väl 4 år.

Vilken är din favoritmat? Svar: Grillat

Bästa häst och ponny du ridit i dem olika grenarna? Svar: Gud vilken svår fråga! Vet iallafall att en storhäst jag red på Stora Wäsby är väldigt duktig inom fälttävlan.

Favoritsyssla i stallet utom att rida och mysa? Svar: Måste vara mocka! Haha kalla mig galen, men det är någonting jag faktiskt saknar om jag inte gjort det på länge. Har man egen häst kan man lätt tröttna. Men nu när jag inte har egen längre, så såfort jag är med någon av mina kompisar i stallen, så mockar jag gärna ;)

Favoritgren att utöva/se på? Svar: Dressyr att utöva, tycker dock det är roligare att kolla på hoppning istället för dressyr, då det är lite mer action i hoppningen.

Favorittyp av häst (tex, kraftig, smidig, liten, stor) Svar: Om det är en ponny tycker jag den ska vara maxad,vara smidig och nätt. Fast endå kunna bära upp sin ryttare. Exakt som Fleur. Om det är en häst, ska den vara runt 165 i manke och lätt i typen. Den ska vara snygg att se på!

Rider du för någon klubb? Svar: Ja jag rider för Högvretens ridcenter

Är det ni tre, som är på headern, som driver denna bloggen? Svar: Ja det är det :)

Hur gamla är ni? Svar: Jag och Tove är 96a, alltså 16år, Amanda är 94a alltså 18år.

Vad är det för hästar ni äger/rider? Svar: Jag rider en d-ponny från Högvretens ridcenter, Tove har en ungponny som heter Amoure, och Amanda har en storhäst som heter Yngve.

Vilken gren? Svar: Jag och Amanda tävlar dressyr, och Tove satsar på fälttävlan/hoppning.

Hur länge har ni haft bloggen? I Augusti blev det ett år.

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0