Gårdagens uteritt

Igår var det riktigt härligt väder i stallet!
Jag red först fram lite ute på ovalen sen undrade Jojjo om jag ville rida ut med henne och det passade bra eftersom jag ska träna imorgon!
Vi red först i skogen. Yngve tågade på riktigt fort och verkade taggad. Sen red vi över en äng och sedan över några grusvägar. Då hade jag oturen att det kom en väldigt stor traktor med höbalar på så Yngve sprang ut på ängen och töntade sig. Då den kört förbi coolade han ner sig men han var rätt stressad. Sedan kom det en galopphäst och galopperade förbi så då fick han spel igen. Men eftersom att Hero var så cool så släppte det ganska fort.
Men sen, haha vi hade lite otur. Så var det tre stycken likadana traktorer som körde förbi oss först på varsin sida av ängen plus på vägen så jag hoppade av och ledde honom förbi det hela. Sen satte jag upp igen och vi red igenom en annan skog! Inga problem nu men det gick fort typ hela tiden!

Eftersom han var så taggad och vi bara skrittat så tog jag lite galopp på ovalen då vi var tillbaka, för att släppa spänningarna liksom.
Åååh vad fin galoppen blev. Kunde liksom rida i en hur kort galopp som helst utan att han bröt av, fiinaaa häst!! Hoppas vi kan galoppera så idag på lektionen haha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0