Amoure 30 september

Även idag har jag varit igång sedan tidig morgon, jag är väldigt morgonpigg och tycker att det är härligt att hålla igång :>
 
Morgonen började jag som åskådare på dressyrtävling, min gamla ponny samt några stallkompisar skulle tävla på anläggningen som ligger ca två minuter hemifrån mig så dit gick jag. Träffade därefter en kompis och begav mig sedan till stallet!
 
Tack vare dressyrtävlingen kände jag mig riktigt motiverad att rida dressyr, och det är inte alltid jag gör det så jag passade på att rida ett dressyrpass i ridhuset!
Jag började med att rida mycket sidvärtsrörelser vilket Amoure gjorde riktigt bra! Varierade mellan bakdels- och framdelsvändning på en fyrkant där jag flyttade i varje "hörna".
Sedan red jag lite olika ridvägar och volter i trav där jag jobbade med att det inte skulle gå för fort. Försökte "räkna" min lättridning till och med, haha! 1, 2, 1, 2. Länge sedan man gjorde det. Kom fram till att det brukar gå väldigt fort om det är meningen att man ska rida lätt på det sättet, då går det ju långsamt... 
Sedan red jag mycket galoppfattningar vilket gick jättebra, speciellt i höger där han gör jättefina, explosiva fattningar. I vänster blir de lite "segare" men helt klart en förbättring!
Avslutade med att trava av i en låg form och sedan skrittade jag ut en liten sväng.
Måste verkligen fixa nya bilder, men jag är alltid själv i stallet, haha.

Kommentarer
Postat av: nathalie

Jag kan fota! Ta med din kamera på fredag så fotar jag dig!! Jag har eclaire då :D

Svar: Hinner inte rida då, måste fixa ju :c
Tove Nodemar

2012-09-30 @ 18:39:20
URL: http://granaryttarna.blogg.se

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0