Uppdatering

Vill börja med att säga att jag inte vill försvara mig eller liknande med detta inlägg. Vill bara klargöra en del saker.

Uppdateringen är inte på topp från min sida. Men jag tänker aldrig se bloggen som ett måste, eller något som jag är tvingad till. Är jag inte på blogghumör är det bättre att låta bli bloggen än att gå in och skriva något värdelöst inlägg om någonting onödigt. Blir bättre och mer läsvärda inlägg då jag vill blogga och har lusten till att blogga! Varför ska jag blogga bara för bloggandes skull eller uppdateringens skull om det endå blir ett tråkigt inlägg för er läsare?

Mina dagar innebär som vilken annan ungdoms dagar - långa dagar, mycket plugg. Jag vill hinna med alltalltallt, skulle inte skada med några extra timmar på dygnet. Sover nästan alltid hos min pojkvän på veckodagarna,och där har jag ingen data = kan inte blogga. Rider också en dag till två dagar i veckan! Och jag har ingen egen häst alltså kan jag inte uppdatera er om Fleurs vilodagar, om jag longerat/tömmkört/promenerat henne, eller om vad min familje medlem gör den dagen då jag inte är i stallet. Jag kan ju inte åka upp till stallet och kolla hur någon annan rider Fleur och uppdatera er om det,hahah!

Nu tar vi nya tag, och hoppas på att mitt blogghumör kommer tillbaka snarast! Men jag tycker att alla ska förstå att bara för man startat en blogg så behöver det inte vara ett måste, en sak som gör en stressad bara för att man ska hinna uppdatera osv. Och alla storbloggare uppdaterar typ 4 inlägg om dagen, kolla på Linn Olsson tex? Nä herregud, blogga ska vara kul, inget j*vla måste!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0