Ston/ valacker

Jag är helt klart en sådan som faller för valacker. Men inte bara valacker utan alla djur har alltid varit hanar. Mn första hamster var hane, första fågel, andra fågel, hund, häst osv. Det är egentligen inte ett medvetet val utan jag faller alltid för hanars temperament. Jag tror hanar/valacker i allmänhet är lite mer samarbetsvilliga då det gäller att tämja en fågel, lära en hund eller handskas med en häst. Men så klart behöver det inte vara så i alla fall men just i mina fall har det alltid varit så. Sen känns det som att man kanske mer ofta behöver ta en diskussion med ett sto eller en tik tillexempel. Jag har ju en tik hemma med men hon är mycket svårare att "bestämma" över än min hanhund. 
 
Fast detta är ju verkligen olika från person till person ch häst till häst men just för mig är det just så här som det blivit. Jag är ganska fast på att jag förmodligen aldrig kommer att köpa ett sto. Fastnar helt enkelt inte för ston, även om de skulle vara fantastiska så blir jag liksom inte "kär" i ett sto!
 
Vad tycker ni och vad föredrar ni? :D

 

Kommentarer
Postat av: Tuuli Elmgren

Valacker!

2012-11-20 @ 17:28:25
URL: http://tuulielmgren.blogg.se/
Postat av: Sara

Haha!! Jag tror du har heelt rätt i det där! Jag där emot gillar ston, jag gillar valacker också, men jag gillar att när man väl har stoet med sig då har du 110% och med valacker, i alla fall dom jag har träffat på, kan det bli lite "okej" och så gör dom det, men det blir inte med samma engagemang, om du förstår? :P Även Tinnes Divertimento va lite sån när jag fick prova rida honom. Men jag antar att jag helt enkelt har suttit på fel individer xD

2012-11-20 @ 17:31:28
URL: http://sara-pajdeg.blogspot.com/
Postat av: Malin

Jag gillar ston :)

2012-11-20 @ 20:46:58
URL: http://malinottenback.blogg.se

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0