Engagerade föräldrar

Min mamma har alltid ställt upp för mig när det gäller hästarna, stallet, alla stallsysslor, ja .. precis allt som kretsar kring hästar. Och det är jag oerhört tacksam över.


Jag tror, att har man engagerade föräldrar så blir allt mycket roligare. Att bara få frågan som ''gick det bra idag när du red?'' kan betyda mycket! När jag hade egen ponny så fanns alltid mamma där för mig. Orkade jag inte mocka en dag, så kunde hon göra det! Skulle ponnyn vila så kunde mamma åka upp innan jobbet och fixa alltihop så jag skulle slippa åka efter skolan. Det gör så mycket, det lilla lilla extra. 

Och som nu tillexempel, när jag skulle tävla med Fleur. Hon åkte med, hjälpte mig med allt, gick med henne, var min hästskötare helt enkelt. Likaså min pappa. Blev så glad då när jag kom hem och insåg att båda mina föräldrar tog sin tid och följde med mig till min tävling, var min extra hand, och stöttade mig till tusen. Utan dom hade det inte gått! Jag blir så rörd då dom verkligen tycker det är kul och gör det där för mig. För jag vet, vissa andras föräldrar som inte är så hästintresserade och jag tror faktiskt att det blir kämpigare för dom. Visst, man kan klara sig på egen hand. Men det är svårt i min ålder. Att vara 16 år, köra till tävlingen utan varken bil eller körkort, att vara ensam på tävlingsplatsen osv. Det går ju såklart inte, och jag menar inte att någon har så! Utan det jag menar är att VI ska vara tacksamma för vad våra föräldrar gör för oss hästtjejer. Åker man på en tävling så innebär det flera timmar, en halv dag, en hel dag, en helg om man åker på meetings.

Så nu tycker jag att alla som läser detta ska påminna sina föräldrar hur glada och tacksamma ni är för allt dom gör, och för hur mycket dom ställer upp! Skicka iväg ett sms vettja, inte svårare än så! ;)

Kommentarer
Postat av: -A

Låter verkligen som om du har tur. Tyvärr är inte mina föräldrar engagera alls, och du har rätt när du säger att du ska vara tacksam. Min mamma skulle aldrig ha hjälpt mig att mocka eller liknande. Vad bra att du fattar att du ska vara glad över det! :)

2012-11-11 @ 19:54:53
Postat av: Mamma :)

Åh söta du <3 Det är ju en ära att få vara med :) Jag älskar att vara med & pyssla i stallet . Och att vara med på träningar & tävlingar är hur kul som helst ! Nathalie , du är så duktig ! Jag hoppas , och tror , att du fortsätter att rida . Och du vet ;) Jag är gärna med vid din sida <3 Älskar dig <3 kram från stolt mamma :)

2012-11-11 @ 21:51:39
Postat av: Anna

Vad fint skrivet av dig Natta! Jättebra att du ser och förstår hur mycket vi älskar er döttrar och att vi vill ert bästa! Sen att vi också älskar hästar och har roligt tillsammans med er betyder också mycket för oss. Tänk vilket privilegium att få vara med hästar och sina döttrar, vilken glädje! :)

2012-11-12 @ 00:23:21

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0