Dagens underbara ridpass

Red Fleur idag igen, tredje gången för den här veckan. Och jag känner sån skillnad på ponnyn!! Hon har ridits ordentligt nu dom här dagarna, säger inte att hon inte gör det annars, men Fleur är som hon är och hon är svår att få att jobba på rätt sätt. Hon kräver sin ryttare, och jag är såå glad att jag och hon har hittat varandra nu. Allt flyter på jättebra just nu! Ett fuxsto är hon ju allt. Men inte vilket fuxsto som helst, utan världensbästa,enligt mig.

Red för Rebecka och kände att det skulle vara jättebra att rida för henne nu inför tävlingen på söndag då hon kanske ser saker Kjelle inte ser osv. Och igår när jag red för henne så sa Rebecka jättebra tips om olika grejer, så tänkte på det idag, och då kändes det riktigt bra! Vi jobbade mycket volter, serpentiner, skänkelvikningar osv. I slutet övade vi lite mellanskritt osv. Fleur var somsagt jättefin, och det var hon redan från början. Så under hela ridpasset så red vi bara runt, hon var där, mellan hand och skänkel, helt stadig i formen, inga konstigheter, ALLT satt! Njöt hela passet. HON VAR SÅ FIN!!! 

Är JÄTTEtaggad inför söndag! Vet dock inte vem jag ska ta med mig på tävlingen då alla mina vänner inte kan. Hör av er om ni vill med. Haha skämt o sido..




Kommentarer
Postat av: Malin

Vad kul att det går bra för er! Lycka till på tävlingen! :)

Svar: Ja det är jättekul! :D Åh tack!!
Tove Nodemar

2012-11-02 @ 09:54:03
URL: http://malinottenback.blogg.se

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0