Gladö Ridsällskap

UTVÄRDERING AV GLADÖ RS
Parkering: Parkeringen var perfekt! Hur mycket plats som helst, på gräs så hästarna kunde beta, mjuk och bra! Den låg liksom i deras sommarhage. Det var dessutom väligt nära till ALLT. Fanns även vatten och skottkärra och allt på plats.
'
Funktionärer: Alltså här måste jag ju bara säga att jag aldirg träffat så trevliga personer. Alla stälde upp och hjälpte mig då det kaosa, DESSUTOM så var de så himla snälla. De peppade mig på min korta två minuters framridning, sa massor med uppmuntrande saker osv. Och nu menar jag inte bara en person utan ALLA funktionärer, verkligen! Utan dem hade jag aldrig kunnat starta min första klass, så ett STORT tack till alla funktionärer!
'
Framridning: Det var i ridhus. I vanliga fall gillar jag inte att rida fram i ridhus men detta ridhus var så himla otittigt, ljust fast samtidigt jättefint! Det kändes inte alls trångt (20x40) Colectingring var ute innan ridbanan så hästen kunde vänja sig vid miljön, dessutom var framskrittningen innan ridhuset (om man ville) precis vid ridbanan med fast ändå gömt så det inte störde de som red. Så man kan säga att allt var runt ridbanan vilket gjorde att hästen sätt allt innan man gick in på banan.
Tävlingsbanan:
Som sagt tidigare! Publiken satt även på håll så inget konstigt där, dommaren satt inne så inget konsitgt där. Underlaget var även toppen!
'
Cafe: Fanns massor med fika! Mackor, med ost och skinka och utan. Även vegitarisk pizza och annan mat. Kanske det största sortimentet men absolut inte lite!
De hade flyttat ut cafet också, för innan var det i ridhuset men de flyttade de för att inte störa de som red fram. Nu var det i en stuga vid tävlingsbanan, väldigt smart!
'
Övrligt:
Alla var super trevliga mot varandra och hjälptes åt, precis som det ska vara! Vädret var även på vår sida.
6 av 5 hästskor (hahah)
image description

Kommentarer
Postat av: Erika Andersson

Hej!
Jag rider på gladö och tävlade även då du tävlade! Därför var jag inte funktionär men när man ser ett sånt här inlägg blir man ju alldeles varm inombords! Jag tänkte faktiskt bara fråga om jag kan länka till det här inlägget på gladö ridskolas hemsida? Det skulle vara kul att fler på våran ridskola skulle kunna se på den possitiva feedbacken vi får för allt slit!

Somsagt, super roligt att se ett sådant här inlägg! Och speciellt att du tyckte att funktionärerna var så trevliga. Det är det vi strävar efter!

Ha det så bra,
// Erika- eadressyr.blogg.se

2013-02-09 @ 19:25:32
URL: http://eadressyr.blogg.se

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0