Yngve

Tänkte skriva lite om Yngves personlighet. Han är verkligen en sprallig glad kille som älskar livet. Han är sig själv om han är lite sprallig, öronen framåt och letar ston haha.
Yngve älskar att alltid ha något att göra, han blir alltså väldigt lätt uttråkad. Han kan hålla på och leta gräs i hagen då alla andra hästar gett upp. Om man låter honom stå en dag beter han sig som om man har glömt bort honom. Därför vill han göra något! Om det bara är att promenera eller mysa en extra stund så räcker det!
Yngve älskar att prata (gnägga) Han gör det åt allt! Åt människor och åt hästar. Ibland släpper han bara ut små pip ur munnen, nästan så det låter som en hundvalp. Att få uppmärksamhet är bäst! Om Yngve fick beskriva sig själv skulle det första vara att han var snygg haha! Han går gärna och visar upp sig, kröker fint på nacken och tycker han är allmänt snyggast utan att han faktiskt går bra. Gnägga på alla ston är också trevligt.
Att vara snygg kan vara lite jobbigt ibland och därför älskar han då man borstar, klipper, trimmar och badar honom.
Han kan ha lite olika humör också. Vissa veckor är han som en bomb och vill bara springa och busa! Massor med energi och då kan allt vara läskigt. Speciellt fåglar är jätte läskigt. Medan vissa veckor är ingenting läskigt och att vara världens snällaste fungerar bra då! Fast fåglar är fortfarande läskiga.
Han är ganska mammig också och almäns sällskapssjuk. Han gillar inte att vara ensam. Ska helst alltid vara med någon.
Yngve vill alltid ha något i munnen om det så är tyglar, ett spö, mat eller mammas jacka. Fast han är väldigt medveten om att han inte får.
Om det är någonting som gör honom riktigt glad är det beröm. Då han får beröm kan han bli alldeles sprallig och visar verkligen hur glad han blir då han fattar. Väldigt lättlärd alltså.
Var det så här ni trodde han var efter allt jag skrivit på bloggen? (:



image description

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0