Nationell Södertälje

Skrev regional men det var Nationell. Dagen började runt 10. Vi fixade till Facce innan vi åkte iväg! Det tog runt en timma. Väl framme gick Linda banan och sedan fikade vi ca en timma. Efter det var det vet besiktning och framridning. Vi hade under hela dagen väldigt mycket tid på oss men på väg framhoppning visade det sig att flera stycken strukigt sig precis innan Lindas start. Fick halvspring och plocka av täcken samtidigt och så var det bara att hoppa fram. Innan Linda ens hunnit hoppa ett hinder ropades hon till banan. Otur i höggrad. Hon hoppade i alla fall runt tre gånger men fick aldrig chansen att hoppa fram på 130.
Allt blev väldigt stressigt i slutet och det hela gick bara på några minuter. Trots all stress rev de bara två hinder, vilket jag tycker ät väldigt bra! Men Linda var missnöjd med sig själv men jag tycker inte man kan göra bättre då man är under så stress!
Förra helgen gick det i alla fall super och de var felfria i både 120 och 130 och placerade sig i 120. Lite otur med tiden bara idag. Tycker det är så starkt av Linda och Facette att hoppa dessa höjder! Facette är ändå bara 160 hög och tävlar oftast mot mycket större hästar! Fina var de i alla fall (:
Här är lite andra ekipage idag, bland annat John Hickey.
image description

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0