Mitt hästliv idag

Fråga: Vad hände med ponnyn du provred?
Svar: Det var meningen att jag skulle köpa en ny ponny efter Space. Men efter mycket funderande så kom jag och min mamma överens om att ha ett uppehåll. Inte uppehåll från ridningen, utan uppehåll med att ha egen ponny. Jag går sista terminen i nian, har mycket läxor/nationella prov nu, jag måste ha tid till mina kompisar, min pojkvän och min familj. Nu har jag inte stått som ägare på någon ponny på lite mer än två månader, och det har varit väldigt skönt! Jag rider i nuläget två dagar i veckan, på tisdagar rider jag för Kjelle på Högvreten, och på torsdagar rider jag för Magnus på Vallentuna Ridskola. Jag trivs väldigt bra med båda mina ridinstruktörer och det känns bra att ''bara'' rida två dagar i veckan, nu har jag tid för allt i mitt liv! 
Visst har det varit svårt att ''lämna'' Grana och alla underbara människor där! Om Lollo eller Annica läser det här så vill jag tacka för allt en gång till!
Hoppas du blev nöjd med ditt svar. Fråga gärna nått mer om nånting är oklart.



Kommentarer
Postat av: Mikaela

Okej :) Det låter som ett bra beslut :)

2012-03-02 @ 12:34:29
Postat av: isa

Kjelle är så himla grym! Har inte ridit för honom på typ 6 år och det sörjer jag! Och hästarna på Högis är enormt fina oxå!

2012-03-29 @ 20:45:51
URL: http://isabellellinor.blogg.se/

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0