Gårdagens bravader

Dålig uppdatering från mig, varför ska ni få reda på nu. Amoure ska då alltid lyckas med något ;)
'
Igår red jag ut själv, började med att klättra lite bakom ridhuset och sedan red jag runt sommarhagarna och bort mot Gällsta. Någon drog igång en motorsåg precis när jag red längs staketet och det tyckte Amoure inte om så jag var tvungen att rida en annan, lite mer kringelikrokig väg. Sedan när vi kom bort till vägen så kom det en traktor och blockerade där jag skulle rida upp så jag kom ingen vart. Tack så jätte mycket. Till slut flyttade han på sig, efter att ha stått och tittat på mig medan han pratade med någon annan i en bil bredvid.
Travade och galopperade på vägarna och Amoure skötte sig hur bra som helst. Kändes nästan som att sitta på London igen och jag var helt lyrisk :D Brydde sig inte ett dugg om hus, taggtrådsstängsel, bro, runstenar eller brevlådor som han brukar tycka är lite konstigt.
Red honom i en lite kortare galopp och satte mycket tryck i honom och det kändes riktigt bra!
Och sen ska vi komma till den fina lilla incidenten nu då. Jag skulle rida tillbaka uppför en backe och då var det någon som hade byggt upp som ett hinder med oljetunnor och en gren mellan, jag var ju tvungen att ta mig över där så jag skrittade där det var lågt (20-30 cm) men Amoure koncentrerade sig nog inte riktigt så han fick med sig pinnen och då började ju tunnorna låta så han slog upp huvudet och knockade mig. Härligt!
Trodde först att både ögonbryn (tredje gången gillt för mig isf) och haka var rökta men det var lugnt :) Dock fick min nacke (ni som känner mig vet att jag redan har en whiplashskada där) en rejäl smäll så jag har fruktansvärt ont... Förhoppningvis går det över :)
Annars var Amoure jätte duktig, det var olyckligt att mitt huvud skulle vara ivägen.
London och jag på Gällstavägen

Kommentarer
Postat av: Tussie - en satsande dressyrryttare

Söt bild :D

2012-03-11 @ 18:12:40
URL: http://londonryttaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0