Introduktion (igen)

Jag har ju gästbloggat förut, men jag har ingen aning om vem som läser detta så jag drar en liten presentation väldigt kort.
Oscar är min ponny som jag har haft hand om i 6 och ett halv år nu. Han är importerad från holland och har råkat ut för lite tråkigheter tidigare vilket gör att han är väldigt försiktig (rädd) av sig när det gäller människor. Detta problem har blivit så otroligt mycket bättre nu på senare tid, han är nästan som en vanlig ponny ;D Han är ute och tävlar lite lättare klasser med en tjej som heter Pernilla nu i vår, annars är det bara jag som hållt på i dessa år.
Zetta är min storhäst som kommit till grana nyligen, tre veckor har hon stått hos oss. Hon är ett 7 årigt sto som ridmässigt inte har gjort så mycket tidigare. Hon har haft föl och är på det lite sent inriden, så man kan se henne som en ganska omogen femåring egentligen, haha. Jag har ingen aning vart vi kommer hamna eller vad hon kommer att bli för häst, men jag gillar henne och hon är fin, vi börjar där helt enkelt!
Innan hon kom till mig så är hon mest riden i skogen och tränad ordentligt det här året bara så det är mycket hon ska lära sig. Men jag har absolut ingen panik med henne, jag tar det som det kommer och försöker få fram en trevlig häst bara :)
Och jag då. Jag heter Martina och har häst på Grana där Amoure och Yngve bor. Oscar och Amoure är till och med bästisar och leker i hagen varje dag ;D
Jag fyller gammalt i år, haha, 22 och jobbar i en chokladbutik i Gamla stan och ibland i vår andra butik i väsby centrum. Over and out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0