Pay and jump på runsten!

Idag så åkte jag, Lollo, Annika, Amanda, Linda och Anna till runsten på pay and jump! Jag gillar runsten! :) Så himla mysigt ställe! 
 
Oscar skötte sig bra, både i släp och i ridningen. På framridningen så hade jag inga superstora krav, jag ville att han skulle vara glad och tycka att det var kul. Han var lugn och fin, trängde lite i högersidan, men jag bråkade inte med det idag utan bara flyttade honom lite utåt i höger varv och tvingade så ut honom lite på vänstersidan som han inte ville lägga vikt på. Galoppen gick nog bäst på framridningen, han kändes framåt, men lugn och med på noterna. Jag hoppade fram två gånger på det minsta hindret innan jag hoppade räcket som stod framme på framhoppningen. På räcket kom han lite knasigt två gånger och hoppade av lite för långt ifrån och bara slängde sig över. Jag tog igenom förhållningarna bättre och han hoppade bättre. Tog oxern två gånger vilket gick bra och nöjde mig sen. Sen skrittade jag runt ute i väntan på min tur. 
 
Inne på banan så var han fortfarande lugn om inte lite ofokuserad, han kändes lite förvirrad, haha. Han verkade nästan lite förvånad när vi kom fram till hindrena, tog inte riktigt förhållningar eller halvhalter, så han kom nära ibland och långt ifrån ibland, men han ansträngde sig ändå, han hoppade upp sig när han kom nära, och sträckte ut sig när det blev långt. Och ibland då, då kom han rätt på hindrena! Jag är nöjd med rundan ändå, han kändes fin mellan hindrena, bytte galopp och lyssnade! Så jag är nöjd! :) 
 
Det blev inte så många bilder med min kamera, men jag lägger upp några av dom här. Amanda fotade mer, så vi får kolla på dom sen! ;D 
 
 
/Martina

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0