Gårdagens ridpass

Hade ingen dator igår och idag har jag varit på Åland så därav min uppdatering! Men jag uppdaterar nu istället.
 
Igår red jag 3 hästar.
Först red jag Oscar, men det varade inte så länge då han blev rädd för någonting och skena runt med mig något varv på ridbanan, knas ponny! :) Kände att för bådas säkerhet så var det bäst av avsluta där, då han var uppstressad redan, och arbeta från marken istället. Så jag longerade honom i kanske 30 minuter i skritt och trav. Sen skulle jag bara be honom backa lite, och då lyfte han på hoven såhär:
Haha förstod inte vad jag gjorde, men gud vad gullig han är! Riktigt charmtroll! Tror jag aldrig träffat på en ponny med så mycket personlighet. Pysslade med honom jättemycket efteråt. Släppte ut honom i en av sjukhagarna för han skulle få vila magen lite, och när jag släppte ut honom så stod han bara och kollade på mig och liksom ''Varför ska jag hit??:o'' Haha så söt så man smälter! Hoppas det var okej att jag lånade din bild Martina!

Sen var det dags för häst nr 2: Yngve! Hihi, Amanda var så snäll och lät mig rida hennes häst igår. Fokus låg hela tiden på framåtbjudningen och att man skulle få en reaktion på en gång när man bad om det. Gjorde mycket övergångar och ökningar, speciellt i galoppen. Och då fick han framåtbjudningen! Då kändes det bra. Jag tyckte att Yngve var en rolig häst! Speciellt då han får lite egen motor, för då kan man fokusera på annat, istället för hans bjudning frammåt. Sen var det också kul hur mjuk han var i munnen! Amanda, ni har en otroligt fin häst, det ska ni veta.
Sneakpeak från dagen, mer bilder kommer i ett inlägg framöver.

Sen red jag häst nr 3: Eller red och red, skrittade (travade faktiskt några steg) ner Mingus till hagen i grimma och grimskaft. Haha snyggingar vi är!

Har massor av bilder från den här dagen, så nu kan ni förvänta er massor av bildinlägg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0