Gårdagens ridning

Igår blev det ett väldigt åkande fram och tillbaka, stall, hem, stall, bio, hem, stall. Haha. Men allt blev gjort på något mystiskt sätt! 
 
Zetta och jag red bort mot Högvreten men ångrade oss på vägen och red på grusvägarna vid Stjärnborg istället. Minst lika bra. Vi chillade i solen och bara rullade på i alla gångarter utan att kräva något alls. Zetta lullade på och var nöjd och jag åkte med och bara njöt av solen. Riktigt skönt faktiskt! 
 
 
Brian fick börja en liten stund på ridbanan för att checka lugnet då han vilat i tre dagar. Där red jag i skritt och trav med mycket övergångar, han kändes riktigt pigg och fräsch, så det var kul! Efter det gick vi ner på slingan och jobbade runt ängarna. Jag flyttade honom lite fram och tillbaka längs vägarna och fortsatte övergångarna. Han kändes nästan lite studsig ibland, men när man drev på framåt så tog han det bra och kom till arbete igen! Jag var riktigt nöjd över passet på Brian, särskilt över att han tog tillrättavisningarna så bra, det kändes jättekul! Han är så kul att rida! 
 
Jag snodde en till bild ifrån Saras facebook, förlåt och tack för lånet! ;D 
 
Idag så ska jag rida ut på både Oscar och Zetta. Oscar ska jag rida på högvretens vägar och Zetta ska jobba lite lugnt på slingan har jag tänkt :) 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0