Dagens ridning

Idag på morgonen åkte jag med Sara och Erin på hoppträning, sen red jag Oscar. Martina (Oscars ägare) var med idag, vi gick igenom massor av saker så allt är klart inför nästa vecka. För då ska jag vara ponnyvakt åt lille Oscar! Inte hela veckan, men måndag till torsdag. Ska bli superkul! Red honom en hel del förut, så har saknat honom<3

Åter till dagens ridpass:
Skrittade fram honom ett tag, och när jag tog tyglarna så fokuserade jag på takten, för då kommer formen automatiskt. Gjorde några skänkelvikningar. Fick honom mjuk och fin i skritten. När jag började med travarbetet så gjorde jag liknande som i skritten. Gjorde några ökningar och då behöll han formen och trampade på bra tycker jag! Åh han är så fin lillaponnyn. Väl i galoppen blev det lite mer att jobba med, men det löste vi efter ett tag. Dock ramlade jag av för han kasta sig åt andra hållet som jag ställde mot, haha. Så jag var påväg till höger och Oscar mot vänster, knasigt det kan bli! Då satte Martina upp för hon tyckte att han bara larvade sig. Sen var det min tur igen, och då gjorde jag ganska många galoppfattningar och dom sista blev riktigt bra! Är hel nöjd med passet, även fast jag ramla av. Längtar till nästa vecka!
Amanda och Sara fotade, och Martina filmade lite. Så bilder och filmer kommer!
 

Skrev inte ett så noggrant inlägg, då jag har JÄÄTTE bråttom! Ska till landet med min pojkvän om en timme, och jag måste hinna packa och duscha, och jag duschar typ en timme, så min tidsplan är lite dålig känner jag.. Men det får väl gå. Har gjort tidsinställda som kommer i helgen. Jag är bara borta över helgen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0