Dagens dressyr

Idag var planen... jag visste faktiskt inte men då jag kom dit bestämde jag mig att rida dressyr eftersom han inte gjort det på en vecka! 
Red på ridbanan och gjorde massor med "spännande" övningar för att väcka honom men han var ganska pigg. En av de mest intressanta övningarna idag var då jag kortade galoppen jätte mycket och sedan ökade. Då blev han super pigg och fick en väldigt härlig galopp och jobbade med bakbenen super. Gjorde så att jag red på de stora 20 meters volterna vid A och C. På kortsidan kortade jag så mycket jag bara kunde och sedan längde jag allt jag kunde på långsidan för att sedan rida en volt och korta vid kortsidan igen. Efter det red igenom LB:2 och det satt super. 
Mot slutet blev han lite tröttare och jag jobbade även men sånt som är svårt för hans svaga bakben. Sidvärts då det benet får jobba mest, öppna slutor osv. Han blir långsammare då pga att det är jobbigt. 
Avslutade med samma övning att korta och länga galoppen ute på ovalen och han var superduper fin! ROLIGT. 
Han är verkligen super fin nu på nästan alla sätt. Det ända att klaga på är att i högrvarv fungerar inte allt lika bra som i vänster som är underbart MEN Lisa är snart tillbaka och då j*vlar!
Så såg vi ut idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0