Gästbloggaren!

Hej alla bloggläsare! Jag heter Martina och ska vara Toves bloggvikarie den här veckan när hon är bortrest :) Jag har varit bloggvikarie åt Tove förut på hennes egna blogg, men det är första gången som jag skriver på granaryttarna, så det ska bli superkul!
.
Jag har inte varit med så mycket här på bloggen, men min ponny har visat sig lite!



Jag äger c-ponnyn Oscar som Nathalie här på bloggen har ridit en del. Oscar är en nioårig welsh/tinkerkorsning från holland som kom till Sverige 2006. Första delen av det året stod han hos den familj som importerat honom, men han blev för svår så han kom till stallet där jag jobbade på den tiden.
Oscar har råkat illa ut tidigare i holland så han har väldigt svårt med tilliten för människor. I och med detta så blev han inriden sent och har inte gjort så mycket än på tävlingsbanorna förutom ett par träningstävlingar. I vår ska han ut en del iallafall :)
.
.
Jag ska berätta lite kort om mig själv också tänkte jag. Jag heter alltså Martina, är 21 år och står även jag på Grana gård! När jag inte är i stallet så jobbar jag i en chokladbutik i gamla stan/väsby.
Jag började rida på Skånela ridlekis från första början och stannade där i många år, först som elev, sen stalltjej och sedan ridlärare för barngrupper. Det är där jag har fått min grund helt enkelt :)
När jag gick gymnasiet så valde jag hästinriktning på Realgymnasiet. Därmed blev det ännu mer ridning på ännu flera stall! Jag har småjobbat lite på olika ställen som till exempel Lövsta gård med Tinne Vilhelmsson Silfvén, försäljningsstall hos Arnold Assarsson, Wallstanäs inackorderingsstall osv. Det som var superkul med Real var de chanser man fick att rida för riktigt bra tränare. Vi hade ut Lotta Björe, Jeanna Högberg, Erik Lette och Maria Gretzer för att nämna några; Dessa hade då träningar och clinics med oss på skoltid. Annars var vi mycket på praktik, jättebra sätt att knyta kontakter.
Efter skolan så började jag jobba på Stora Wäsby gård i Upplands Väsby, då för Lena Bredberg. Jag lärde mig jättemycket där och fick rida så otroligt mycket hästar och vara med om mycket kul. För att prova något annat sen så blev det chokladbutik!
Rider och tränar mest Oscar just nu, men letar efter en storhäst att komma igång själv att tävla på.
.
Förlåt för att det blev mycket text, det är en ovana jag har! Hoppas ni orkade läsa en del iallafall!
Det här är alltså jag, haha!
.
(Jag fick inte till radbrytaren, jag vet inte heller hur man gör, så jag ska ta reda på det till nästa inlägg, haha)
.
/Martina

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0