Ponny, sto, fux..

Fleur var j*vligt stoig igår. Har aldrig varit med liknande! Kände redan det på henne i boxen, då hon var grinigare än vanligt. Hon brukar alltid ha örona frammåt osv, men bara jag skulle krattsa hovarna så åkte örona bakåt och hon högg i luften. Tänkte att hon kanske hade en dålig dag, och ja.. Det hade hon, minst sagt!
 
I skritten så tröck hon emot skänkeln, tog in bakdelen, stannade och när jag skänkla på henne så kickade hon mot min skänkel osv. I traven så var det ungefär liknande som i skritten. Formen var helt okej ibland, och när hon var fin så var hon verkligen fin, men allt där imellan väger upp dom bra stunderna. Jag blev irreterad, för jag vet att hon kan! Det är inte så att hon säger ifrån för hon tycker det är jobbigt. Utan hon gör bara dom här dumheterna för att hon vill jäklas, hon är trottsallt ett fuxsto..

För att förbättra hela situationen och bryta den onda cirkeln som jag och Fleur hamnade i igår, så försökte jag bryta mönstret. Alltså att jag skulle variera vad vi skulle göra på olika ställen. Överraska henne lite, och kanske börja rida lätt helt plötsligt, lägga en volt där vi inte la en volt förra varvet, öka och minsta tempot på olika ställen och inte på samma. När vi travade av, så fick jag henne endå avspänd och hon gick i en lite lägre form.
 
Är något mindre taggad inför söndag än vad jag var innan ridpasset,haha! Men såhär var det en gång när jag skulle tävla förut. Att sista ridpasset innan tävlingen kändes allt katastof, men sen på tävlingen så överraskade hon mig. Vi får helt enkelt se på söndag hur det blir. 
Världens bästa fux sto, trots dina humörssvängningar <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0