Kursens näst sista dag!

Idag böjade vi med att värma upp självständigt i skritt och trav. Redan från början kändes Fleur mjuk och sammarbetsvillig, och jag kände på henne att hon ville jobbajobbajobba. Posetiv inställning alltså, och jag älskar det! Det är det här jag menar med att jag märker då jag rider Fleur kontinuerligt. Hon vet att det är jag, som sitter upp. Hon vet vad jag vill, mina krav osv. Annars när jag inte suttit på henne på en vecka ungefär, så stretar hon emot och sätter sig på tvären, det är då jag måste bevisa för henne att det är jag som sitter där på hennes rygg. Men det behövs inte nu för hon känner att såfort jag sitter upp att det är Nathalie som sitter där! Super kul!

Vi arbetade med galoppen från början idag. Mycket galoppjobb idag alltså! Och det är precis det jag och Fleur behöver, för det är oftaste efter galoppen som Fleur är som finast och det är då hon verkligen visar sitt power-steg och sin utstrålning! Höger galopp känns helt okomlicerad, hon är rund i formen och hon bara är ''där'', tror ni förstår som fått den där underbara känslan i galoppen. Men vänster är något svårare, hon har svårare att ställa sig, men mot slutet blev det bättre! Vi ökade galoppen fem steg, och minskade galoppen fem steg ett tag. Sedan mellangalopp hela varvet runt = snygg ponny!! Red även några ökade galopper snett igenom. Red också serpentiner i galopp, vi skulle hålla galoppen hela tiden. Sedan var det dags för öppnorna i galopp som vi jobbade med lite igår, det tyckte Fleur var jobbigt, vilken resulterade i någon kick här och där, men satt bara och skrattade! Hon är för söt! Vi lyckades ialalfall rida oss igenom det, och efter ett tag så var även det okomplicerat.

Efter galoppjobbet, så jobbade vi lite med skänkelvikningar, mellantrav och uppridningar och halt hälsning vid x. Ja, vet inte vad jag ska säga, hon var bara sååå fin! Malin hjälper mig så mycket <3

Imorgon ska min bästavän Sara med till stallet. Hon ska fota, så bilder kommer!


Kommentarer
Postat av: Vera

Hittade hit idag och tycker att ni driver en väldigt härlig blogg!

Svar: Åh, tack så himla mycket!
Tove Nodemar

2012-12-29 @ 22:40:30
URL: http://jagponny.blogg.se

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0