Äntligen fått tag i en dator

När jag börjde gymnasiet nu den här terminen så fick vi en dator, och det är den jag alltid uppdaterar ifrån! Nu har den varit borta fram tills nyss. Hade letat överallt kändes det som, den var inte i skolan, inte hos min pojkvän, inte i bilen, inte på mitt rum. Men nyss för ca 5 minuter sen så lyfter jag på några papper på vårat köksbord och där ligger den!! 

Så idag kan ni förvänta er uppdatering från ridpasset i tisdags, och förhoppningsvis ett inlägg om tävligen i söndags. Det beror på om Sara skickar bilderna eller inte. Roligare att visa er bilder i samma inlägg, känns lite B att skriva ett jättelångt inlägg utan bilder. Men kika in lite senare så får ni läsa om ridpasset på Fleurisen i tisdags!

Jag är hemma idag ifrån skolan då jag känner att jag verkligen måste ta tag i mitt berg av uppsatser, inlämningar och prov jag inte gjort den här terminen. Ni kanske förstår hur långt jag ligger efter om jag säger att jag har ig-varningar i alla ämnen utom religion. Dags att ta tag i allt nu innan jul så jag slipper plugga ihjäl mig på jullovet. Därav min uppdatering också!
 

Kommentarer
Postat av: Jennifer

SKRIV OM TÄVLINGEN! ;) jag vill ju veta :D

2012-12-13 @ 12:52:53
URL: http://jenniferuddh.blogg%2Cse

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0