Vallentuna ridklubb

UTVERDERING
Parkering: Väldigt väldigt bra! I en jätte stor hage, fanns hur mycket plats som helst plus super nära till tävlingsbanan och anläggningen, precis bredvid!

Framridning: I deras super stora ridhus, 24 x 80. Dock fick man dela med Medelsvår A ryttare men det fungerade ändå väldigt bra! Blev inte så trångt. För Yngve var det nästan bättre för han taggade till lite extra då. Man var väl 7 stycken åt gången. 
 
Ridbana: Ridbanan låg parallelt med Medelsvår A men det var inga problem. Det var väldigt otittigt och dommaren satt i en bil. Det ända som var synd var att det inte fanns en collecting ring men man fick gott om tid på sig inne på banan. Dessutom kunde man gå runt banan med hästen innan så Yngve hade redan sätt banan. Vägen från parkeringen låg liksom bredvid banorna, jättebra!!
 
Cafe: Han inte titta, men de hade ett stort cafe och och vad jag tror väldigt mycket att väla mellan, precis vid banorna och platser vid banorna att titta på!

Övrigt: Alltså finns så mycket bra att säga! För det första är informationen jäääättee bra! De lägger upp startlistor en vecka innan med fasta starttider plus typ ALL information man vill ha och mycket mer. MAn kunde inte missa något. Finns även facebookgrupp där de lägger upp allt.
Det var även väldigt lätt att hitta på anläggningen. Dagen innan start har de även banorna öppna för riding. Så har man en tittig häst kan man åka dit innan och rida, hur bra som helst!!
Även hela tävligen är liksom som ett evenemang men artister och allt. Fanns även shopping. 
Ett som var ett väldigt plus var att de gav ut goodiebags till alla!!
Tävlingen fanns även på equipe, väldigt bra! Och så fanns det en fotograf på plats, gillar stort!
 
FEM hästskor till Vallentuna!
Kommer lätt åka till nästa års Augustidressyr!
//Amanda

Kommentarer
Postat av: Mickan

Haha cygate har ja jobbat på ;)

2012-08-12 @ 10:37:01

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0