Två hästar ridna - check!

 
Först red jag Fleur, vi skrittade ut ca 20 minuter, och red ca 30 minuter på ridbanan. Red tre serpentinbågar i traven, och där kändes hon mjuk och fin. I galoppen krävde jag inte så mycket, utan lät henne mest galoppera på. Ökade lite på långsidorna, och gick in på volter då och då. Hon kändes fin, och hade bra energi. Kul! Traven efter galoppen var väl lite halvdålig, hon var lite för mycket på hugget. Men hon lyssnade och var fortfarande fin i formen. Tror verkligen hon kommer vara super nu i höst, hon behöver bara komma igång lite nu efter betet, sen så! Hennes energi och allt, ååh den här hösten kommer bli awesome!

Sen fick jag rida Everest på 170cm! Haha, har ridit två storhästar i hela mitt liv, och det har varit små storhästar. Så det var annorlunda,men kul var det.
Skrittade fram ute i ca 10 minuter, och sedan till ridbanan. I skritten gjorde jag mycket volter, ställde och motställde. Han var med på noterna, och gjorde allt jag bad om. Riktig nallebjörn! I traven gjorde jag ungefär liknande som i skritten, och OJ vad stor han kändes när jag började trava!! Jag som är van vid lilla Fleur. Han blev lite framtung vissa gånger, och det resulterade i att jag följde med. Så jag fick väldigt dålig sits, och då kunde jag inte inverka lika bra. Men det rättade jag till snabbt genom att jag bröt av till skritt och satte mig i MIN sits, sen tog jag tyglarna utifrån det, och satt helt still med händerna. Kände jag att jag började åka med, reglerade jag det snabbt! Och så tänkte jag liknande i traven och galoppen, och då kändes det kanon! Fick en riktigt bra känsla i galoppen verkligen! Skrittade av ute i skogen ca 10 minuter, och då bockade han lite, bushästen!

Har några bilder från ridpasset som kommer upp imorgon bitti!

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Åh söta fleur och everest :)<3

2012-08-03 @ 23:58:32
URL: http://mikzzan.blogg.se

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0