Ridpass 1, Lisa träning med Yngve

Red inte fram så länge idag eftersom vi ska tävla imorgon men han var varm då vi väl satte igång. Idag var han väldigt trött faktiskt trots att han vilat två dagar och bara gått i skogen den här veckan. Han borde varit piggare eftersom han sover inne nu också men nope. 
Gick inte göra mycket på framridningen. Sen kom Lisa och vi tränade lite serpentiner. Omöjligt haha. Det gick så långsamt att jag fick avbryta och hämta spöt. Nu gick det bättre och jag gjorde dem bara en gång för sedan tyckte Lisa de var super så behövde inte fortsätta. Efter det tog vi galoppdelen där vi alltid får missar på tävlingarna. Han kickar med foten då jag säger till honom eftersom han försöker bryta av. 
Vi jobbade med att jag absolut inte får använda innerskänkeln i volterna utan driva med ytter. Så fort jag lägger till inner kickar han. Men det gick helt ok. Han bröt inte av en enda gång men formen var inte toppen. 
Vi skulle sedan avsluta med att rida igenom programmet och då överaskar han plötsligt med att få massor med egen bjudning och jag kunde faktiskt rida honom haha!
 
Allt i programmet gick väldigt bra. Travökningen var fantastisk! Galoppen höll han och jag kunde nästan korta upp honom lite. Lisa sa att hon aldrig sätt oss rida ett program så bra så det var kul att höra! :D
Får hoppas att han skärper till sig lika mycket imorgon :)
Åh älskar den här bilden på min älskling. Visar verkligen hans rätta sida!

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0