Wow! Yngve är bäst.

Idag red jag bebisen för första gången på Grana! Han var orolig då han kom in för han var ensam i stallet. Men sen kom Merlin och Brian in. Han har inga sådanna problem i vanliga fall men nu i början blir han orolig utan sällskap. Han var också väldigt spänd men det släppte då jag borstade honom, han älskar att bli borstad! Höll på med honom i en timme i stallet innan allt var på.

Vi var ju på sadelmagasinet i morse och tog med tre sadlar hem, ingen passade specielt bra. Vi prövade Barts och Heros också men ingen passar. Eftersom att Yngve har arab i sig så är han extremt bred fram och det är väldigt svårt att hitta en passade sadel, suck.

Aja, en sadel satt ok så satte på den och gick ner till ridhuset. Försökte longera honom i början men det ville han inte så satt upp och red istället. 

I början var han spänd och trippade fram i skritten, men inte alls nervös. Det är väldigt svårt att få honom att slappna av i skritt. Men red i skritt en halvtimme på lång tygel innan jag travade på kort. WOW allt släppte och Frida gav mig massor med tips. hade trycket i honom nästan hela tiden bakifrån och då vi red på diagonalen så bara flög han då jag ökade! WOW. Allt kändes så bra! 

På tisdag ska jag rida lektion för Gun som jag kommer träna för hela hösten i dressyr.






Tror jag och Yngve kan ha riktigt kul på dressyrbanorna! Han är så otroligt fin! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0