Debuterat

Idag har jag och Amoure varit på äventyr! Vi var nämligen på Täby Ryttarcenter och var med på deras clear round. Det var en liten debutantklass och hindrena låg på 20-30 cmMan måste ju börja någonstans ;)
Vi åkte tidigt imorse, och sedan tittade vi lite på ridskoleryttarna som red innan vi lastade ut, Amoure var ganska spänd men så fort jag satt upp började han slappna av. Så vi red runt lite i ridhuset i alla gångarter. Han sparkade och bockade lite men inte så farligt, han fick ju faktiskt galoppera av sig igår!
Hoppade fram på ett kryss och en oxer och det kändes bra, han höll sig lugn och väntade på hindret.
Sedan efter ganska lång tid fick vi skritta in på banan. Amoure var jätte spänd då flera av ridskoleeleverna hoppade runt på läktaren, funktionärerna bad dem vara tysta men tyvärr lyssnade inte alla.
Men det var bara att köra på. Första hindret gick bra, han tog kanske i lite för mycket men men, andra hindret låg precis intill läktaren så det var jätte läskigt men jag tvingade över honom, det samma gäller trean. Fyran och femman hoppade han helt okej och sista blev lite konstigt då det blev massor med rörelse på läktaren igen. Men han var duktig :)
Han var jätte förvirrad, inte så konstigt kanske då han aldrig varit i ett så stort ridhus med en så stor läktare och jag har aldrig hoppat honom någon annanstans än hemma, och så var det massa annat nytt, han var duktig i alla fall :)
Han blev även jätte rädd när de applåderade i början men när vi red brydde han sig inte.
.
Lastningen hem gick jätte bra, tror att jag har hittat ett knep nu!
Bilder och film kommer!

Kommentarer
Postat av: Josephine Larsson

Ser fram emot bilder och film! Skönt att lastningen gick bättre!:)

2011-11-20 @ 16:09:01
Postat av: Tova

Du var jätte duktig! ;)

2011-11-20 @ 20:30:37
URL: http://towi.se
Postat av: Martina

Vilken jättesöt bild på er! Och kul att det gick bra! :)

2011-11-20 @ 20:53:03

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0