Helgens bravader

Halloj!
I fredags skrittade vi först ut i ca 30 minuter och sedan red vi i ridhuset drygt tjugo minuter. Amoure var först spänd men efter en stund blev han riktigt mjuk och fin. Han har blivit jätte stadig och fin i traven nu!
Igår var det ju Julshow i stallet, och jag sprang runt hit och dit. Kände inte att jag hann rida då jag var upptagen med att ordna upp en hel del. Hjälpte till med en hel del i stallet, linda hästar osv. Sedan var det förstås roliga shower. Var med och sjöng i luciatåget förstås! Och sedan dömde jag och Amanda maskeradhoppningen. Alla var jätte duktiga!
Idag red jag ut med Martina. Hur länge sedan som helst så det var jätte kul :D
Amoure och Oscar (Martinas ponny) är bästa vänner och det här var första gången de fick gå ut tillsammans, och det tyckte de var jätte kul! Amoure var jätte glad över att få komma ut och när vi skrittade fick han helt plötsligt för sig att det var tråkigt och att han skulle liva upp stämningen genom att göra fina jämfotahopp, haha! Så söt är han, jätte glad. Det var rätt halt så det blev mest skritt men även en del trav och när vi kom till Högvreten (red den rundan) så kunde vi i alla fall galoppera i backarna på hemvägen. Härligt!
Kram, Tove

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0