Går dåligt just nu

Ridpasset i tisdags red jag äntligen i ridhuset och hade hoppats på att kunna börja träna ordentligt, men så blev det inte. Ha bet mig flera gånger ner dit och vägrade låta mig leda honom utan skulle försöka "ställa sig över mig" och visa att han bestämde. Så argare jag blev så argare blev han. Sen hoppade jag upp. Skritta fram gick ju men han var tittig. Sen skulle jag ta tyglarna det gick inte. Jag fick inte hålla nånting i munnen på honom för då tog han bettet i munnen och sköt upp huvudet. Och så gjorde han hela tiden hur mjuk jag än var i händerna. Sen kom ett sto in i ridhuset och, tydligen tror Yngve att han är en hingst nu. Så han gnäggade och skuttade runt, tvär stannade, bockade osv. Så det var ju bara hoppa av. Sen gick det inte att leda honom heller eftersom att han bet mig. På väg ut ur ridhuset blev han livrädd för mörkret och skenade runt mig.
JÄTTEKUL inte. Sämsta ridpasset någonsin. Hoppas att allt han sysslar med försvinner, man måste väl ändå acceptera att hästar kan ha dåliga dagar de med.
Min pojkvän och jag har gjort slut så mina dagar just nu är inte så roliga heller. Kanske jag smittade över lite till Yngve.

Aja hoppas det blir bättre nästa gång.



Så kan det se ut då Yngve inte får som han vill.



Kommentarer
Postat av: Ronja

Hoppas det bara var en dålig dag, det brukar kunna smitta av sig om man själv e ledsen och inte riktigt med så. <3

2011-12-15 @ 11:52:55
URL: http://fjordfantast.blogg.se/

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0