Amoure 4-8/3-14

Tiden har bara flugit iväg och jag har inte öppnat datan sedan i måndags kväll... 
I tisdags så åkte vi till Stora Wäsby och hopptränade. Jag tycker att det gick bra och att Amoure skötte sig. Vi tränade mycket på olika linjer och att hoppa snett - något som Amoure tidigare tyckt varit lite i svårt men i tisdags kändes det busenkelt och självklart. Vi avslutade med att hoppa bred trippelbarr och Amoure var duktig :)
 
I onsdags tog vi en promenad och i torsdags var det dressyrlektion. Vi jobbade mycket på serpentinbågar då vi skulle skritta halva bågen och trava/galoppera halva. Travdelen gick bra men galoppen blev lite väl stressig ibland. Ibland var Amoure jättelugn och ibland ville han dra efter de andra hästarna lite för mycket - helt okej i alla fall.
I fredags så red vi ut en långrunda och galopperade massor. Det var riktigt härligt att galoppera på, långt och länge, och Amoure verkade även han uppskatta det. Öronen spetsade och massa spring i benen :)
Fredagkväll var vi på fälttävlansmöte på Stora Wäsby och när jag kom hem hade jag lyckats få hög feber, suck.
 
Igår red jag lite på grusstigen bara - mycket övergångar och tempoväxlingar. I början var det lite väl roligt att galoppera men det blev bättre och bättre. Hade egentligen tänkt dressyrträna men jag mådde inte så bra så det fick bli lite lättare arbete helt enkelt.
 
Idag ska vi hoppträna hemma, för Lotta, vilket ska bli roligt :)
Pappa fotade oss lite igår så ska väl bjuda på dem bilderna också :)

Kommentarer
Postat av: Tuva

Jättefin bild :)

2014-03-09 @ 17:07:57
URL: http://fattagaloppen.blogspot.se

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0