Tävlingsplaneringen för april och maj

Nu i april drar fälttävlanssäsongen äntligen igång, vi startar alltså upp med två träningsdagar i Mantorp redan nu i helgen och det tror jag är en perfekt start :) Vi är ett flertal som åker från klubben och ska träna för Maria Bredberg, med lite härlig klubbmiddag på kvällen och sådär. Alltid roligt när man lyckas planera ihop sådant.
Som ni kanske har förstått så har vi inte tävlat någonting sedan i februari - men det är också ett val jag har gjort för att ha mer tid att träna och bygga upp Amoures kondition. Vi har konditionstränat mycket - både intervaller i backar och längre galoppturer ute på vägarna. Amoure fick även löshoppa i lördags vilket jag tror var jättebra för honom :)
20 april är det dags för årets första fälttävlans start, i Mantorp, och två veckor efter åker vi till Mantorp igen för ytterligare en tävling, 4 maj. Det blir en fälttävlan varannan helg nu under våren och det tror jag kommer vara alldeles lagom. Amoure hinner återhämta sig mellan och vi hinner träna på det som vi behöver träna på. Perfekt!
April och maj ser alltså ut såhär:
20 april - Mantorp - P90
4 maj - Mantorp - P90
17-18 maj - Botkyrka - P90

Kommentarer
Postat av: Liv

Hej!
såg att du stod på Grana!
jag fick tips om att det var en bra stallplats m.m och jag letar nämligen stallplats åt mitt sto på 154cm i manken.

undrar om jag kan få mailadress eller liknande av dig så att jag kan kontakta stallet och se om det finns ngt av intresse.

vill gärna veta lite rutiner,pris osv:)

En till rolig sak - även min häst ska starta fälttävlan på Mantorp första helgen i maj!
Dock ska hon debutera i 90 så hon startar den 2 och 3 :)
Jag har precis beställt biljetter ner dit ;)

2014-04-04 @ 11:25:18
URL: http://www.sportarab.se

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0