Min dag

Idag tog jag mig lite sovmorgon, d.v.s. jag vaknade vid halv nio.
Jag unnade mig själv en ganska lugn dag då jag kände att det verkligen behövdes. Jag fixade med lite olika saker hemma på förmiddagen, bland annat så redigerade jag massor med bilder som har legat och väntat alldeles för länge, fixat lite med bloggen, lagat mat och fixat ett par matlådor till veckan.
 
Vid tre-tiden tog jag cykeln till stallet. Idag var första dagen på ett bra tag som Amoure inte hade rullat sig, haha. Igår rullade han sig fyra gånger under tiden som det tog för mig att lägga hö i hagen, stänga grinden och hänga upp grimman. Suck.
I alla fall så var han idag relativt lättborstad så jag passade på att borsta man och svans extra noga samt rykta hela kroppen på honom. Därefter tog vi en 30 minuter lång promenad. Tränade också lite på hans visningstrav bara för att och han längde riktigt fint på steget :)
 
Resten av kvällen ska jag nog bara ta det lugnt för att ladda upp inför resten av lovet. Imorgon ska jag upp tidigt och åka till stallet - hoppas att stormen inte riktigt hunnit hit då ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0