Bloggar jag läser och varför

Sarahermansson.se - Min allra bästaväns blogg. Stor anledning är för att hon är min bästavän, men också för hon skriver så otroligt bra! Varierade inlägg och ett plus är att hon skriver lite ''vardagsinlägg'' fast hon har en så kallad hästblogg.

Linnolsson.se - Varför jag fastnat på hennes blogg tror jag är på sättet hon skriver, och hur hon når ut till sina läsare. Sen är ett plus att hennes ponny Chagall är så söt, han syns verkligen i mängden!

Johannagrant.se - Jag började läsa den för ca ett år sen då Chaboukie gick bort, och har sedan dess läst den! Har följt hennes resa då hon letade storhäst till idag, då hon äger Flex som är grymt duktigt!

Flygandefrukter.blogg.se - Mina två vänner äger denna bloggen. Och det är kul att läsa om hur det går med deras duktiga ponnyer!

Sedan händer det självklart att man läser fler bloggar när man har tråkigt osv, men det är dom här bloggarna jag läser flitigt eller vad man ska säga! Sen läser jag såklart massa andra bloggar, kompisars osv, men dom är inte hästbloggar så kändes onödigt att ta upp dom.
 

Kommentarer
Postat av: Pillan

<3<3<3

2013-01-19 @ 16:34:25
URL: http://flygandefrukter.blogg.se
Postat av: Sara Hermansson

naw tack desamma gumman :) <3

2013-01-20 @ 21:46:07
URL: http://sarahermansson.se

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0