Utvärdering Lurbo Ridklubb

Parkering: Vi hade turen att komma ganska tidigt så vi fick stå jättenära allting, en del fick stå en liten bit längre upp, "bakom" tävlingsridhuset medan vi stod nästan mellan tävlingsridhuset och framridningen. Parkeringen var på grus vilket var bra och det fanns tillgång till både skottkärra och grep.
 
Framridning/Framhoppning: I ett stort ridhus där 1/3 var framridning och resten framhoppning. Det fanns läktare men även utrymme för medhjälpare vilket är bra. Jag tycker att det fanns gott om utrymme framförallt på framhoppningen och det var jättebra. Kanske lite brist på funktionärer där inne bara ;)
 
Tävlingsbana: I ett stort ridhus med stor läktare på ena kortsidan. En liten del vid ingången var collectingring och man var två stycken inne på banan hela tiden vilket jag gillar. Hindrena var fina, inte särskilt tittiga men det var ett par lite annorlunda hinder vilket alltid är roligt.
 
Kafeteria: var tyvärr inte i tävlingsridhuset, då hade det varit perfekt. Dock var kafeterian i ett mysigt typ "klubbhus", där inne var det jättevarmt och fräscht, och det fanns lite olika att välja mellan. 
 
Funktionärerna var trevliga, men på vissa ställen fanns det lite få av dem.
 
Övrigt: Ett plus från min sida är när det finns vägar man kan skritta och kanske trava på runt omkring tävlingsplatsen, och det fanns det vilket alltid är bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0