Underbara Eclaire och Nathalie

Jag har alltid velat ha en medryttar ponny/häst på Grana sedan jag sålde min ponny, och flyttade därifrån. Det tog emot att lämna Grana och alla underbara människor + mina bästavänner som även dom står på Grana! 

Och när jag såg att en tjej som heter Nathalie publicerade i Grana gruppen på facebook att hon skulle stalla upp sin häst på Grana och sökte medryttare, så blev jag jätte intresserad såklart! Eclaire såg så fin ut och beskrivningen om henne lät så himla bra. (Sen har jag alltid varit extra svag för skimmlar så det gjorde saken ÄNNU bättre). 

Provridningen kändes hur bra som helst, en kanon fin häst som jag kan lära mig jättemycket på. Blev medryttare på en gång, och nu har jag hand om henne två dagar i veckan ungefär. 

Ett stooort plus, är att Nathalie (Eclaires ägare) är jättegullig och hon är sååå snäll! Vi kommer väldigt bra överrens. Det här skulle aldrig kunnat bli bättre! Nu ska Eclaire bara komma igång igen, bli i toppkondition och då ska jag visa er vilken fantastisk häst hon är! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0