Resultat från helgen

Förlåt att jag inte bloggat igår men jag har verkligen inte haft någon lust alls. Efter tävlingen har min motivation sjunkit till 0 typ.
 
Resultat LC:2
Vi kom dit och var i tid och allt. Vaknade 5, kul! 
Vi fikade lite innan vi tog ut honom. Jag tog en halvtimme på mig att rida fram men fick bara en kvart på framridningen eftersom jag blev bortkallad tre ekipage innan ungefär. Han bara skritta fram och trava på lång tygel. Han var otroligt spänd och galen som vanligt. Han är rädd för allt och det får inte rida bredvid en annan häst på framridningen utan att han drar iväg osv. Det hjälpte inte att jag själv var spänd som en pinne och satt ihopkrupen och gjorde inget åt det. 
I collecktingring kändes det ok, fortfarande spänd men lydig. Hans missar i programmet var att han tvärnitade två gånger framför domaren och det finns inget jag kan göra åt det. Allt går som normalt sen stannar han bara. 
Men sen red jag så himla dåligt. Jag var så nervös och trots att jag ridit det här programmet felfritt två gånger tidigare så var jag så nära att rida fel flera gånger. Jag bröt av galoppen för tidigt, fattade för sent, gjorde slarviga halter, dåliga vägar och galoppen kändes inte alls bra. Var inte nöjd efteråt. 
resultatet blev 60,35% vilket jag tyckte var rättvist. Men 2 % till så hade vi blivit placerade. Missar i alla delar i hela programmet och trots det var vi nära placering så det är ju ändå bra men det hade ju varit busenkelt för oss att komma till och med trea då trean låg på 64% tror jag och det rider vi ju hur enkelt som helst. 
 
 Linda började filma efter uppridningen och första diagonalen med övergång. 
 
LB:0
Det var väääldigt långt väntan imellan klasserna, 5,5 timmar? Men det kändes ganska fort och Yngve verkade inte må dåligt av det utan stod och åt och vilade. 
Jag tog ut honom ganska långt innan och red fram en timma innan start den här gången eftersom det var de jag hade behövt förra gången. 
Det behövdes denna gång med för han var riktigt fin på framridningen, och då jag säger det så menar jag att han var magisk. Aldrig så fin har han varit. Han gjorde allt perfekt men vi var liksom på topp ute på framridningen. Så jag red fram ungefär en kvart för tidigt. 
Inne på banan kändes det ändå väldigt bra. Han var inte spänd utan väldigt fin. Men så klart måste jag sabba allt i den här klassen igen. 
 
Redan i första halten så gör han en PERFEKT halt men jag tappar tygeln och tar tag i den andra för mycket så han tvär vänder åt sidan. kul. Så vi fick en 3a istället för kanske en 7a 8a. Suck. 
Sedan håller jag på att rida fel väg hela tiden och är helt borta i huvudet. Yngves galopp dör och jag får stora missar i båda galoppdelarna. åhhh hela det här programmet var sabbat med fast jag hade kunnat få jätte bra procent. Fick 58% vilket var rättvist även här. 
 
Jag misslyckades med hälften av de målen jag borde uppnått så jag är så besviken på mig själv just nu och det känns väldigt trist med dressyren nu när tre tävlingar har jag åkt hem ledsen och besviken. Hade tänkt stryka mig från nästa tävling, känns bara onödigt att åka dit men vill inte avsluta så här heller så kommer nog att åka till Farsta ändå och hoppas att det går bättre än vad det gjort nu. Men just nu ligger mitt självförtroende på 0.

Kommentarer
Postat av: Tussie & London - ridsport och foto

Kämpa, Amanda! Ge inte upp så ska du se att det löser sig. Har också haft en sådan period med London, självförtroendet låg på 0 och varenda tävling misslyckades. Men nu går det bättre och bättre, för att vara ärlig så har jag aldrig fått mer än 60%, har fått 59,98 som mest.. Vi hamnar nästan alltid på 57% i LC, men innan det här året är slut så ska jag få över 60%! Sätt upp lite lägre mål, och var glad när du uppnår dem. Som jag brukar tänka, "är man van vid att få bra poäng och lyckas hela tiden, så blir man ännu mer besviken när man misslyckas".

Lycka till!

Svar: ja, men det känns så jobbigt då de målen som jag sätter upp nu inte ens är svåra att nå men ändå gör vi inte det :/ Men ska försöka tänka mer positivt, tack!!
Tove Nodemar

2012-10-09 @ 14:15:32
URL: http://londonryttaren.blogg.se
Postat av: Nathalie

Ingen framgång, utan motgång. Du är väldigt duktig Amanda, glöm det inte <3

Svar: Tack Natta, betyder massor <33
Tove Nodemar

2012-10-09 @ 15:03:46
URL: http://granaryttarna.blogg.se
Postat av: Anna

Alla har vi bra och dåliga dagar, Amanda!
Du är en jätte duktig ryttare, nästa gång kommer det gå jätte bra, fokusera på allt positiva ni åstadkom på den här tävlingen! Kram

Svar: tack Anna!! Ja jag får försöka med det <3
Tove Nodemar

2012-10-09 @ 16:24:45
URL: http://mirakelponnys.blogg.se

Kommentera inlägget här!

Namn:
Kom ihåg mig?

Din e-post: (privat)

Din blogg/hemsida:

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0